Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Huis beveiligen

Uw partner in veiligheid

In een tijd waarin u niet meer naast de stijgende criminaliteitscijfers kunt kijken willen wij van Plan Beveilingingstechniek u wegwijs maken in de mogelijkheden die wij bieden om uw huis te beveiligen. Wij stellen immers vast dat er een steeds grotere nood is aan persoonlijke beveiliging en daar zijn wij uw ideale partner voor. Staat u ons toe onszelf even aan u voor te stellen en onze diensten te verduidelijken.

 

Uw huis beveiligen, onze missie

Beveiligingsbedrijf Blaricum beschikt over een team van ervaren en hoogopgeleide medewerkers die tot het uiterste gaan om uw huis op een zo kwalitatief mogelijke manier te beveiligen. Daarbij staat een persoonlijke aanpak op maat van de klant voor ons centraal en dit onder de vorm van een 24 uurs beveilings service.

Ons team wordt zorgvuldig geselecteerd waardoor u verzekerd bent van absolute specialisten op het terrein van inbraakbeveiliging. Permanente bijscholingen en gebruik van de meest kwalitatieve en hoogwaardige middelen zijn voor ons geen loze woorden. Wij staan voor een hoogstaande beveiliging van ieder pand.

Door middel van camera beveiliging en elektronische beveiliging kunnen wij uw volledige woning en de perimeter errond beveiligen wat u als bewoner een permanent gerust gevoel zal geven. Niet enkel camera’s registeren wat zich voordoet, wij installeren ook sensoren in en rond de woning die meldingen doorsturen wanneer er bijvoorbeeld beweging is op momenten die er niet zou mogen zijn. Niemand wil zich immers onveilig voelen in zijn eigen huis, en terecht.

24 uurs beveilings service

Eén van onze grote troeven is dat wij zorgen voor een service de klok rond. Iemand met slechte bedoelingen werkt immers niet met een vast uurrooster en u kan bijgevolg op ieder moment van de dag of de nacht het slachtoffer worden van een inbraak. Door deze service aan te bieden willen wij u garanderen dat uw huis permanent beveiligd is tegen ongewenst bezoek en dat geen enkele gebeurtenis onopgemerkt voorbij gaat. Door middel van elektronische beveiliging en camera beveiliging geven wij u dag en nacht een gerust gevoel. Uw huis beveiligen is onze kerntaak en daarvoor zetten wij de nieuwste en modernste technieken in.

 

Operationele meldkamer

Uiteraard heeft het weinig zin uw huis te beveiligen als er geen doorschakeling is naar een meldkamer die gepast reageert op de situatie die zich aandient. Zo wordt bij indicatie van een onveilige situatie vanuit de meldkamer gezorgd voor een gepast optreden, waarbij u bijvoorbeeld kan denken aan het verwittigen van politiediensten en u verwittigen dat er zich mogelijk een ongebruikelijke situatie voordoet. Afhankelijk van wat de camera’s registreren of welke meldingen de sensoren doorgeven, hebben wij een draaiboek van de te doorlopen stappen die nauwgezet en stipt opgevolgd worden. Niets wordt bij ons aan het toeval overgelaten en wij sluiten het dossier pas af als wij een absolute garantie hebben dat de situatie veilig is en de gepaste maatregelen werden genomen. Uiteraard wordt u ook van alle stappen op de hoogte gehouden die wij nemen. Uw huis beveiligen door middel van elektronische beveiliging en camera beveiliging bij beveiligingsbedrijf Blaricum is kiezen voor een optimale service aangepast aan uw behoeften.

 

Jaarlijks onderhoudscontract

Plan Beveilingingstechniek zorgt ervoor dat uw huis beveiligen steeds op de best mogelijke manier gebeurd en hiervoor hebben wij dan ook een jaarlijks onderhoudscontract voorzien. Dat wil zeggen dat alle middelen jaarlijks door ons team getest worden en wij hiervoor ook een certificaat van onderhoud uitreiken. Uw huis beveiligen moet u een goed gevoel geven en dat kan enkel als u als klant weet dat alles perfect werkt en onderhouden is. Door deze manier van werken kunnen wij u garanderen dat u niet voor verrassingen komt te staan als er zich effectief een gevaarlijke situatie zou voordoen.

 

Uw huis beveiligen vereist een persoonlijke aanpak

Uw huis beveiligen wordt door iedereen op een verschillende manier opgevat. Daarom kiezen wij er ook bewust voor om voor elke klant een op maat gemaakt beveiligingsplan op te stellen en niet met algemene standaardovereenkomsten te werken. Hiervoor komen wij bij u langs en overlopen wij samen met u wat in onze ogen de beste aanpak is en met welke middelen we dit optimaal kunnen realiseren. Uiteraard ligt de uiteindelijke beslissing nog altijd bij u, wij geven enkel een door onze kennis en ervaring opgedane expertise. Na deze eerste inschatting maken wij voor u een offerte op die duidelijk en transparant is, dus geen kleine lettertjes of verborgen meerkosten. Uw huis beveiligen is een totaalconcept waarbij een optimale veiligheid van de bewoners, het huis en de inboedel onze uiterste prioriteit krijgt. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en dan zorgen wij voor de service die u verdient, geen enkele moeite is ons teveel hiervoor en wij staan steeds klaar om tot het uiterste te gaan voor de beveiliging van uw huis. Kiezen voor beveiligingsbedrijf Blaricum is kiezen voor kwaliteit en veiligheid.

Neem Contact op

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging