Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Uw huis in Naarden perfect beveiligen doet u via ons!

DE SPECIALIST IN HET BEVEILIGEN VAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND.

Uw huis beveiligen Naarden: belangrijk genoeg

Het Gooi staat niet bekend als een regio in Nederland waar relatief weinig inbraken en criminaliteit plaatsvonden. Integendeel: Het Gooi, met plaatsen als Naarden, Huizen en Blaricum, is in de beeldvorming van veel Nederlanders – onder wie ook criminelen – een gebied waarvan de inwoners bovengemiddeld rijk zijn, in grote huizen wonen en dikwijls dure pullen als sieraden, kunst, goud en geld in huis hebben liggen. Om die redenen vinden is het Het Gooi een naar verhouding interessant gebied voor dieven en inbrekers. Uw huis beveiligen Naarden is dan ook zeker geen sinecure, maar geniet topprioriteit. 

Goede argumenten om te kiezen voor uw huis beveiligen Naarden 

Naast de relatief hoge inbraakcijfers in Naarden en omgeving, zijn er nog meer redenen te noemen om te kiezen voor extra alarmsysteem woning. Zoals een continue camera beveiliging of compleet verzorgde elektronische beveiliging. U kunt aan de volgende argumenten denken: 

  • Als u kiest voor een elektroniche beveiliging van goede kwaliteit, schrikt u inbrekers als bij voorbaat af. Inbrekers verkennen voorafgaand een inbraak hun doelobject. Zien ze dat er camera beveiliging rond de woning is aan gebracht, dan haken de meeste inbrekers bij voorbaat al af.
  • Wie zijn huis goed heeft laten beveiligen door een ervaren bedrijf als Plan Beveilingingstechniek, zorgt ervoor dat het gevoel van veiligheid van uzelf en uw medebewoners significant toeneemt. Wat er ook op een tv-programma als Opsporing Verzocht uitgezonden wordt over misdaad in Het Gooi: u heeft uw eigendom goed beschermd en hoeft zich dan ook geen zorgen te maken. Dat slaap natuurlijk een stuk lekkerder ‘s nachts!
  • Oudere woningen of historische panden in Naarden zijn vaak minder goed beveiligd of bestaande beveiliging is verouderd. Uw huis beveiligen Naarden is, als u dit nog niet heeft laten doen of een camera beveiliging rond uw woning heeft die al jaren oud is, een slimme zet. Inbreker passen hun technieken om een huis in te komen namelijk voortdurend aan. Het is daarom verstandig om uw bestaande beveiliging en eigentijdse update te geven of in elk geval goed te laten controleren op zwakheden en gebreken.
  • Wie kiest voor een beveiligingsbedrijf in de regio om het eigen huis beveiligen te laten, is met een beveiligingsbedrijf Blaricum uit de nabij omgeving, Plan Beveilingingstechniek, altijd voordelig uit. Dit bedrijf kent namelijk de problemen die in Het Gooi rond het huis beveiligen spelen en kan daardoor met specialistisch advies, goede en betaalbare oplossingen en snelle actie komen om u te helpen uw huis veiliger te maken.
  • Als u zorgt voor de plaatsing van een goede inbraak beveiliging in en rond uw huis, kunt u altijd snel (automatisch) een meldkamer in de buurt laten inschakelen om de inbrekers op heterdaad te betrappen of hen via cameraopnames haarscherp vastleggen. Hiermee levert u een positieve bijdrage aan de bestrijding van criminaliteit in ‘t Gooi.

Calamiteiten bel onze meldkamer

Meer informatie

Onze Projecten

Plan  Beveiligingstechniek voor uw bedrijf

Inbraak beveiliging voor kantoor of industriële gebouwen is bij Plan Beveiligingstechniek in goede handen. Onze vakkundig geschoolde mensen hebben alle kennis en ervaring die nodig is om een kwalitatief beveiligingsplan op te stellen voor uw bedrijf.

Ga voor Plan Beveilingingstechniek: dé regionale specialist voor het regelen van uw huis beveiligen Naarden 

Woont u in Naarden en zoekt u een bedrijf om uw beveiliging volledig te plaatsen of actualiseren? Kies dan voor de regionale expert en leverancier op dit gebied: Plan Beveilingingstechniek. Wij zijn een ervaren beveiligingsbedrijf Blaricum met een altijd bereikbare 24 uurs beveilings service. In heel Het Gooi staan wij bekend om onze geavanceerde systemen voor elektronische beveiliging, zoals een hypermoderne inbraak beveiliging, HD camera beveiliging en uiteenlopende soorten en typen alarmsysteem woning om uw huis beveiligen Naarden optimaal te regelen. 

 

Waarin Plan Beveiligingstechniek uitblink: onze totaalservice 

Uw huis beveiligen Naarden vraagt om precisiewerk en een totaalaanpak om alles rond uw woning veilig te maken, zodat er geen kans is op inbraak. Hoe slim de inbrekers ook zijn, met onze veiligheidstechnologie zijn ze nagenoeg kansloos en blijven wij potentiële indringers altijd een paar stappen voor. Wat mag u van ons verwachten als u de keuze maakt voor uw huis beveiligen Naarden door ons gespecialiseerde beveiligingsbedrijf Blaricum? Veel, zoals onder meer de volgende diensten en producten: 

  • Altijd bereikbare specialisten. Ons bedrijf in Blaricum heeft tien experts in dienst op het gebied van beveiliging, die volledig gecertificeerd en gediplomeerd zijn en telkens bijleren om inbrekers in technisch en technologisch opzicht af te troeven. 
  • Een altijd bereikbare en klantvriendelijke 24 uurs beveilings service. Onze alarmsystemen zijn direct digitaal aangesloten op onze meldkamer. Deze is 24 uur per dag, dag en nacht en ook in het weekend bereikbaar. Onze meldkamer krijgt een signaal als er bij u iets aan de hand is. Binnen 29 seconden reageert onze meldkamer op de alarmmelding en komen onze beveiligers bij u kijken wat er aan de hand is. Als het nodig is, maar dat gebeurt gelukkig niet zo vaak, zorgt onze alarmcentrale ervoor dat de politie, de ambulance of de brandweer wordt ingeschakeld.
  • Wij werken tegen scherpe tarieven, controleren uw beveiligingssyteem minimaal eens per jaar op gebreken, proberen altijd het bete van het beste te realiseren en zijn altijd bereikbaar.

Laat u gerust verder informeren in een vrijblijvend adviesgesprek 

Bezoek nu onze homepage en vraag daar gerust een gratis adviesgesprek aan met een van onze adviseurs. Wij hebben ook parket schuren Naarden beveiligd. Wij helpen u snel en voordelig verder, zodat u uw alarmsysteem woning helemaal op orde kunt brengen. Graag tot ziens in Blaricum of bij u thuis in Naarden!

Plan Beveiligingstechniek staat garant voor permanente service

Wij beschikken over een 24/7 bezette meldkamer die dag en nacht bereikbaar is. Deze meldkamer volgt alle meldingen op en schakelt indien nodig de noodzakelijke hulpdiensten als particuliere bewaking, politie of brandweer in. Daarnaast is Plan Beveiligingstechniek 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw beveiligingsinstallatie en kunnen wij met uw toestemming op afstand inloggen in het systeem om mee te kijken voor een passende oplossing.

Deze permanente 24/7 bereikbaarheid wordt u aangeboden doormiddel van onze service contracten die u bij ons kunt afsluiten.

Plan Beveiligingstechniek, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Bent u ervan overtuigd dat ons inbraakbeveiligingsbedrijf de oplossing kan bieden om u en uw omgeving te beveiligen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij adviseren u graag!
Samen werken wij aan een veilig gevoel voor u en uw omgeving.

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging