Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Uw huis in Laren optimaal laten beveiligen? Wij regelen het tot in de puntjes!

DE SPECIALIST IN HET BEVEILIGEN VAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND.

Het belang van een goed beveiligde woning in Laren

Wonen in ‘t Gooi is prachtig. Niet alleen is de natuurlijke omgeving hier schitterend door de mooie bosrijke gebieden, de rivieren en waterlandschappen. Maar ook zijn de woningen in ‘t Gooi, denk aan plaatsen als Laren, Wassenaar en Eemnes, vaak lekker groot en schitterend gelegen te midden van natuurrijke en/of rustige gebieden. Nadelen heeft ‘t Gooi echter ook. Door het imago van ‘t Gooi als gebied waar veel bovengemiddeld rijke mensen wonen, is deze regio ook relatief kwetsbaar voor inbraken, overvallen en andere soorten criminaliteit en gelddelicten. Als inwoner van Laren is uw huis beveiligen Laren dan ook geen overbodige luxe, maar een basisvoorwaarde om relaxed en prettig in het Gooi te kunnen wonen. 

Mogelijkheden op het gebied van uw huis beveiligen Laren 

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden om uw huis beveiligen te laten. Belangrijk is sowieso om een expert in te schakelen. Plan Beveilingingstechniek, een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf Blaricum, is een expertisecentrum en modern beveiligingsbedrijf waar u voor alle soorten elektronische beveiliging – zoals camera beveiliging, sensorsystemen of auditieve inbraak beveiliging – terecht kunt. Uw huis beveiligen Laren is nog nooit zo eenvoudig en effectief geweest als bij Plan Beveilingingstechniek in Blaricum. Voor elk type en soort alarmsysteem woning kunt u bij onze veiligheidsspecialisten terecht. Ons beveiligingsbedrijf Blaricum werkt met een bewezen effectieve 24 uurs beveilings service die u 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar optimale bescherming bieden. Het belangrijke resultaat van onze superieure elektronische beveiliging in en rond Laren is dat u zich in huis 100 procent veilig kunt voelen, maar ook met een gerust hart van huis kunt gaan. Doordat wij uw huis beveiligen Laren, via camera beveiliging of een andersoortige elektronische beveiliging, kunt u gewoon lekker op pad gaan zonder bang te hoeven zijn voor ongenode gasten in uw woning 

Voordelen van uw huis beveiligen Laren via Plan Beveilingingstechniek 

Maar wat zijn precies de pluspunten van uw huis beveiligen Laren via ons bedrijf? Enkele pluspunten zijn hierboven als terloops aangestipt, maar er zijn nog wel meer pro’s die Plan Beveiligingstechniek onderscheiden van andere veiligheidsbedrijven. Op een rijtje zien de pluspunten van Plan Beveiligingstechniek er als volgt uit: 

  • Wij overleggen met u, na een inspectiebezoek, op welke manier(en) wij denken dat uw huis beveiligen het beste vormgegeven kan worden. Uiteraard zijn uw wensen hierbij leidend, maar wij nemen daarnaast ook zaken mee als de mogelijkheden en zwakheden van uw woning en het kostenplaatje van uw plannen.
  • Plan Beveiligingstechniek beschikt over een constant bereikbare meldkamer, die altijd verbonden is met uw woning. U kunt bij ons om uw huis beveiligen Laren volledig te integreren kiezen voor een directe red line-verbinding, maar uiteraard ook zorgen voor automatische meldingen als camera’s verdachte bewegingen oppikken als u slaapt of wanneer u op visite bent of op vakantie in het buitenland zit.
  • Onze elektronische beveiliging is altijd digitaal verbonden. Zo kunt u op afstand via app’s zien of – als u dat wenst – horen wat er in en rond uw woning of appartement precies gebeurt.
  • Onze moderne inbraak beveiliging en camera beveiliging is altijd op afstand bedienbaar, via een afstandsbieding of via de app. Dus ook als u niet thuis bent, heeft u controle over de beveiliging van uw huis. Ideaal toch, op deze manier uw huis beveiligen Laren?
  • Wij van Plan Beveiligingstechniek in Blaricum hanteren scherpe tarieven voor onze apparaten, producten en diensten. Wij kunnen dit doen doordat wij goede contacten hebben in de beveiligingswereld en korte lijntjes onderhouden met professionals en producenten. U als klant profiteert hiervan natuurlijk mee!

Calamiteiten bel onze meldkamer

Meer informatie

This form does not exist.

Onze Projecten

Plan beveiligingstechniek voor uw bedrijf

Inbraak beveiliging voor kantoor of industriële gebouwen is bij Plan Beveiligingstechniek in goede handen. Onze vakkundig geschoolde mensen hebben alle kennis en ervaring die nodig is om een kwalitatief beveiligingsplan op te stellen voor uw bedrijf.

24 uurs beveilings service: wat houdt dit exact in? 

Maar wat houdt de 24 uurs beveilings service in relatie tot uw huis beveiligen Laren in de praktijk precies in? Heel simpel: uw inbraak beveiliging en het alarmsysteem woning dat wij bij u in en rond de woning hebben toegepast, is linea recta verbonden met onze meldkamer. Deze meldkamer is dag en nacht bereikbaar en krijgt een signaal als er iets ongewoons gebeurt terwijl u van huis bent of slaapt. Binnen 30 seconden kommen wij na zo’n melding in actie. Dit kan betekenen dat wij een of meer van onze beveiligers naar uw huis sturen, of – uiteraard in noodgevallen en bij urgente zaken – dat wij beslissen om hulpdiensten als politie of ambulance op te roepen. Wij hebben ook Parket schuren Laren beveiligd 

Bel ons vandaag nog op voor een afspraak of vraag een prijsopgave aan 

Kies ook voor de expertise, onze 24 uurs service, de ervaring en de betaalbaarheid van Plan Beveilingingstechniek. Wij zijn hét beveiligingsbedrijf Blaricum en omstreken, dat zowel klaarstaat voor particulieren als voor bedrijven. Qua service hanteren wij een hoge norm: wij zijn pas tevreden als u optimaal tevreden bent en u honderd procent veilig voelt. Ga nu naar onze website om alle opties door te nemen. En kies ook voor de meest geavanceerde inbraak beveiliging en camera beveiliging van Nederland. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een adviesgesprek, inspectieronde en/of offerte bij ons te regelen. Wij helpen u graag op weg naar een veilige toekomst!

Plan beveiligingstechniek staat garant voor permanente service

Wij beschikken over een 24/7 bezette meldkamer die dag en nacht bereikbaar is. Deze meldkamer volgt alle meldingen op en schakelt indien nodig de noodzakelijke hulpdiensten als particuliere bewaking, politie of brandweer in. Daarnaast is Plan Beveiligingstechniek 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw beveiligingsinstallatie en kunnen wij met uw toestemming op afstand inloggen in het systeem om mee te kijken voor een passende oplossing.

Deze permanente 24/7 bereikbaarheid wordt u aangeboden doormiddel van onze service contracten die u bij ons kunt afsluiten.

Plan beveiligingstechniek, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Bent u ervan overtuigd dat ons inbraakbeveiligingsbedrijf de oplossing kan bieden om u en uw omgeving te beveiligen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij adviseren u graag!
Samen werken wij aan een veilig gevoel voor u en uw omgeving.

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging