Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Uw huis optimaal beveiligen in Huizen

DE SPECIALIST IN HET BEVEILIGEN VAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND.

Uw huis beveiligen Huizen: geen overbodige luxe!

Als huiseigenaar in de plaats Huizen in ‘t Gooi weet u ongetwijfeld dat wonen in deze prachtige regio, met zijn mooie natuur en ruime woningen en villa’s, helaas ook enkele keerzijden heeft. Zo staat ‘t Gooi bekend als een gebied waar bovengemiddeld veel inbraken en criminaliteit plaatsvinden. Regelmatig breken er onverlaten in in woningen of proberen criminelen binnen te dringen om geld af te persen of waardevolle spullen te stelen. Uw huis beveiligen Huizen is alleen al om deze reden geen overbodige luxe! Veel inwoners van Laren hebben er daarom voor gekozen om hun huis beveiligen te laten door een professioneel beveiligingsbedrijf uit de regio. 

Kies voor onze topservice en dus voor gegarandeerde kwaliteit! 

Elektronische beveiliging, denk bijvoorbeeld aan camera beveiliging of een inbraak beveiliging dat werkt via sensoren en bewegingsmelders, kan het verschil maken tussen wel of geen inbraak en wel of geen aangetast gevoel van veiligheid. Kies daarom ook voor optimale veiligheid en laat uw huis beveiligen Huizen. Wilt u een bedrijf dat hypermodern werkt en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de beveiligingsbranche? Ga dan voor de topservice en kwaliteit van Plan Beveilingingstechniek, een beveiligingsbedrijf Blaricum waarop u kunt vertrouwen en bouwen! 

Soorten elektronische beveiliging voor uw huis beveiligen Huizen 

Uw huis beveiligen Huizen vlekkeloos regelen geeft een veilig en geruststellend gevoel. Met een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem woning bent u gegarandeerd van de beste bescherming tegen ‘gasten’ die u liever niet op bezoek heeft. Er zijn uiteenlopende soorten en methoden bewaking die wij van Plan Beveilingingstechniek als beveiligingsbedrijf Blaricum inzetten om uw huis beveiligen Huizen te realiseren. Uw huis beveiligen laten door ons beveiligingsbedrijf Blaricum is mogelijk op onder meer de volgende manieren: 

  • Camera beveiliging, zowel in uw huis, schuur of uitbouw, als rondom de woning en op opritten en/of in de tuin. Ook kunnen wij hekkensystemen laten plaatsen met ingebouwde op opgebouwde camera’s, die de hele omgeving rond uw pand in de gaten houden en digitaal, in beeld en/of geluid, vastleggen. 
  • Een perfecte en altijd aanwezige 24 uurs beveilings service. Uw inbraak beveiliging en alarmsysteem woning zijn direct verbonden met onze meldkamer. Bij calamiteiten of incidenten, die vastgelegd worden door sensoren en bewegingsmelders of wanneer iemand in uw woning op de alarmknop drukt, krijgt onze meldkamer a la minuut een melding dat er iets aan de hand is. Mocht dit gebeuren, dan zorgen wij voor gerichte actie. Het kan zijn dat we onze beveiligers naar uw woning sturen om de situatie op te lossen. Als de nood echt aan de man is, schakelt onze 24 uurs beveilings service direct de hulpdiensten in die vervolgens snel bij u ter plaatse zijn om u te helpen. 
  • Jaarlijkse controle van uw elektronische beveiliging. Het is verstandig om uw inbraak beveiliging of alarminstallatie minstens eenmaal per jaar door een specialist te laten controleren. Zo blijft uw huis beveiligen Huizen altijd in orde en maken onverlaten geen enkele kans om uw woning en/of privéterrein te betreden. 
  • Altijd passend advies. Ons bedrijf staat bekend als proactief beveiligingsbedrijf Blaricum, dat de klanten altijd goed informeert over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beveiliging. Mochten er nieuwe technologische ontwikkelingen zijn qua alarmsysteem woning of op het niveau van inbraak beveiliging die garanderen dat uw huis beveiligen Huizen beter georganiseerd en aangepakt kan worden, dan informeren wij u hierover. Zo heeft u altijd de zekerheid dat uw woning tot in de puntjes en kleinste hoeken en gaatjes beschermd is tegen mensen met onzuivere bedoelingen. 

Calamiteiten bel onze meldkamer 

Meer informatie

Onze Projecten

Plan beveiligingstechniek voor uw bedrijf

Inbraak beveiliging voor kantoor of industriële gebouwen is bij Plan Beveiligingstechniek in goede handen. Onze vakkundig geschoolde mensen hebben alle kennis en ervaring die nodig is om een kwalitatief beveiligingsplan op te stellen voor uw bedrijf.

24 uurs beveilings service 

Ons bedrijf Plan Beveilingingstechniek staat in het Gooi en aangrenzende regio’s bekend vanwege het hoge serviceniveau en de professionele aanpak die wij hanteren. Onze werkwijze dient maar één doel: zorgen dat u en uw geliefden het veilig hebben, inbrekers bij u geen kans maken en uw eigendom perfect beschermd en beveiligd is. Om dit te realiseren, hebben wij een eigen 24 uurs beveilings service opgezet, die zeer professioneel werkt en opereert vanuit een meldkamer. Mocht er iets gebeuren wat niet pluis is, dan krijgen wij hiervan een melding. Dat kan een automatische melding zijn via uw elektronische beveiliging, via onze camera beveiliging of via bewegingssensoren op uw terrein (dat kan zowel in als om uw huis zijn). Maar naast automatische alarmsystemen bieden wij ook alarmknoppen en hot lines aan, waarmee u direct in verbinding komt met onze meldkamer. Als er bij ons een alarmmelding binnenkomt, doen wij een van de volgende handelingen: wij zorgen dat een of meer van onze veiligheidsmedewerkers snel bij uw woning is/zijn, of – als er sprake is van een serieuze calamiteit – schakelen we de politie, ambulance of andere hulpdiensten in om u van dienst te zijn en te hulp te schieten. 

Kies voor de betrouwbare service van Planbeveilingingstechniek 

Kies ook voor de klantgerichte kwaliteitsservice van Plan Beveiligingstechniek en laat uw huis beveiligen door topspecialisten die hun vak tot in de finesses beheersen. Bel ons nu op, stel uw vragen aan onze klantenservice, maak een afspraak met een van onze adviseurs of vraag een gratis offerte aan via onze website. Graag tot ziens in Blaricum en/of Huizen!

Plan beveiligingstechniek staat garant voor permanente service

Wij beschikken over een 24/7 bezette meldkamer die dag en nacht bereikbaar is. Deze meldkamer volgt alle meldingen op en schakelt indien nodig de noodzakelijke hulpdiensten als particuliere bewaking, politie of brandweer in. Daarnaast is Plan Beveiligingstechniek 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw beveiligingsinstallatie en kunnen wij met uw toestemming op afstand inloggen in het systeem om mee te kijken voor een passende oplossing.

Deze permanente 24/7 bereikbaarheid wordt u aangeboden doormiddel van onze service contracten die u bij ons kunt afsluiten.

Plan Beveiligingstechniek, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Bent u ervan overtuigd dat ons inbraakbeveiligingsbedrijf de oplossing kan bieden om u en uw omgeving te beveiligen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij adviseren u graag!
Samen werken wij aan een veilig gevoel voor u en uw omgeving.

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging