Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Uw huis laten beveiligen in Hilversum

DE SPECIALIST IN HET BEVEILIGEN VAN UW WONING OF BEDRIJFSPAND.

Huis beveiligen Hilversum: een verstandig idee

Om de elf minuten vindt er in Nederland een inbraak in een woning plaats. In de Randstad ligt de inbraakfrequentie nog hoger. Hilversum bijvoorbeeld is een stad waar gemiddeld genomen behoorlijk veel inbraken plaatsvinden. Zo blijkt in elk geval uit de Misdaadmeter die jaarlijks door het Algemeen Dagblad uitgebracht wordt. Met deze kennis in het achterhoofd is het verstandig om preventieve maatregelen te nemen tegen inbrekers en criminelen. Het huis beveiligen en inbraak beveiliging in Hilversum is dan ook een verstandig idee. 

Schakel beveiligingsbedrijf Blaricum in 

Het is aan te raden om voor een optimale bescherming en inbraak beveiliging een ervaren beveiligingsbedrijf in te schakelen die uw huis beveiligen Hilversum professioneel aanpakt, van de analyse tot uitvoering en plaatsing van camera’s. Om te komen tot de meest optimale methode van uw huis beveiligen Hilversum, kunt u het beste ons beveiligingsbedrijf Blaricum inschakelen. Wij van Plan Beveilingingstechniek in Blaricum zorgen ervoor dat uw woning op alle vlakken volledig beveiligd wordt en voor inbrekers een onneembare vesting wordt. Hierbij kunt u denken aan zaken als onze 24 uurs beveilings service, volledige elektronische beveiliging, geavanceerde camera beveiliging, meerdere soorten alarmsysteem woning, et cetera. 

De mogelijkheden van Plan Beveilingingstechniek om uw huis beveiligen 

Of u nu uw huis, kantoor of uw bedrijfspand optimaal wilt beveiligen tegen inbraak, bij Plan Beveiligingstechniek in Blaricum wordt u volledig bediend en kunt u terecht voor een A-Z service voor alle beveiligingsdiensten die u zich maar wenst. Uniek is onze 24 uurs beveilings service. Via een geavanceerd Verisure alarmsysteem regelen wij dat uw huis en familie 24 uur per dag, zeven dagen per week en 52 weken per jaar volledig beschermd zijn. Ons bedrijf maakt eerst een veiligheidsrapport op, waarna op de juiste plekken elektronische beveiliging, camera beveiliging en ultramoderne apparaten worden aangebracht die inbrekers en insluipers overal en altijd opsporen, op beeld vastleggen met of zonder geluid, en indien gewenst direct melding doen bij professionele beveiligers of hulpinstanties. Uniek aan de Versivare-systemen is namelijk de directe verbinding met onze meldkamer, waardoor er bij calamiteiten binnen no time een beveiliger bij uw woning is om u en uw gezinsleden te beschermen. 

 

De garanties van onze 24 uurs beveiligings service 

Wie kiest voor het huis beveiligen Hilversum via een 24 uurs beveiligingssysteem, heeft de garantie op een uitstekende bescherming, dag en nacht. Iedere melding of waarschuwing die het systeem rond uw woning doet, wordt door de meldkamer van Plan Beveiligingstechniek binnen 29 seconden beantwoord. Wanneer de situatie daarom vraagt, zorgen wij ervoor dat er razendsnel politie, brandweer, een ambulance of beveiligers bij u langskomen om de situatie bij uw woning goed op te lossen. Neem nu contact op met Plan Beveilingingstechniek om uw huis beveiligen Hilversum goed en vlekkeloos te regelen. Wij staan graag voor u klaar om u hierbij te helpen. 

 

Calamiteiten bel onze meldkamer

Meer informatie

Onze Projecten

Plan beveiligingstechniek voor uw bedrijf

Inbraak beveiliging voor kantoor of industriële gebouwen is bij Plan Beveiligingstechniek in goede handen. Onze vakkundig geschoolde mensen hebben alle kennis en ervaring die nodig is om een kwalitatief beveiligingsplan op te stellen voor uw bedrijf. Daarnaast zorgen wij voor een goede afwerking indien er gekit dient te worden, onze partner kitbedrijf Hilversum regelt dit voor u. Wist u dat ook parket schuren Hilversum een goede oplossing is voor het schuren van uw houten vloer. 

Ons alarmsysteem woning is veelzijdig en supermodern 
Natuurlijk kunnen wij van Plan Beveiligingstechniek, hét beveiligingsbedrijf Blaricum, u nog veel meer bieden. Ons professionele alarmsysteem woning zorgt ervoor dat uw huis op allerlei manieren is beveiligd tegen ongewenste gasten. Kernwoorden van ons beveiligingssysteem zijn veelzijdigheid en supermoderne apparatuur, zodat een huis beveiligen Hilversum vlekkeloos verloopt en tot in de puntjes geregeld is. Hieronder werken we, naast de al genoemde 24 uurs beveilings service die wij bieden, onze specialiteiten uit die uw veiligheid tot in de puntjes garanderen. 

Onze hypermoderne camera beveiliging 
De camera’s waar Plan Beveilingingstechniek gebruik van maakt om alles in en rond uw woning op te nemen, zijn altijd hypermodern. Onze experts houden de ontwikkelingen in de beveiligingstechniek scherp in de gaten en updaten onze beveiligingscamera’s voortdurend, zodat altijd de nieuwste elektronica gebruikt wordt. Zo blijven wij insluipers, dieven, criminelen en onverlaten altijd nét een stapje voor als het aankomt op uw huis beveiligen Hilversum. 

Inbraak beveiliging via een effectief alarmsysteem woning 
Een aspect van onze geavanceerde inbraak beveiliging is ook ons volledig geïntegreerde Verisure beveiligingssysteem. Deze is voorzien van de meest innovatieve en nieuwste technologie, waardoor wij een optimale beveiliging van zowel woningen, bedrijven als overheidsgebouwen. Bij Verisure kunt u vertrouwen op een volledig waterdichte inbraakbeveiliging, die altijd alarm slaat als dat nodig is. He dat alarm ingericht moet worden, kunt u volledig zelf bepalen: via een melding bij onze alarmcentrale (waar de politie meteen een melding krijgt), via geluid of licht om inbrekers af te schrikken, of op een specifieke door u gewenste manier die in onderling overleg altijd wel te realiseren valt. Voor Plan Beveiligingstechniek is het om het even: alle opties die in technologisch opzicht te realiseren zijn staan voor ons open. 

Alarmsysteem voor huis beveiligen Hilversum 
Voor elk soort alarmsysteem voor woningen bent u bij Plan Beveiligingstechniek aan het goede adres. Wij verkopen systemen met sensoren, bewegingsmelders, camera’s en/of geluidsopnames die elke beweging en elke activiteit rond uw woning opnemen. Onze apparatuur staat bekend om zijn kwaliteit en feilloze werking. Maar ook om zijn afschrikwekkende effect. Daarom kijken wij ook hoe er rond uw woning signalen en waarschuwingen aangebracht kunnen worden, op strategische plekken, om potentiële inbrekers te waarschuwen en af te schrikken. Voorkomen is immers nog altijd beter dan genezen? Onze beveiligingsapparaten zijn van hoge kwaliteit. Zo zijn ze bestand tegen sabotage. Verder worden ze, dat is een standaard onderdeel van ons servicepakket, door onze medewerkers regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zodat u altijd verzekerd bent van optimale beveiliging. Onze sensoren, camera’s en andere beveiligingssystemen zijn aangesloten op app’s, zodat u altijd en overal zicht heeft op wat er in en rond uw woning aan de hand is. Daarnaast is alle apparatuur, naast via de app, ook met een losse afstandsbediening te gebruiken. Partner van Slotenmaker Hilversum, Parket schuren Hilversum en Kitbedrijf Hilversum.

Laat u door ons adviseren 
Neem nu contact op met de klantenservice van Plan Beveiligingstechniek en ga ook voor de beste elektronische beveiliging die in Nederland verkrijgbaar is. Uw huis beveiligen in Hilversum is nergens professioneler en moderner dan via onze moderne sensoren en systemen. Kies daarom vandaag nog voor uw Huis beveiligen Hilversum via de meest complete 24 uurs beveilings service van Nederland! 

 

Plan beveiligingstechniek staat garant voor permanente service

Wij beschikken over een 24/7 bezette meldkamer die dag en nacht bereikbaar is. Deze meldkamer volgt alle meldingen op en schakelt indien nodig de noodzakelijke hulpdiensten als particuliere bewaking, politie of brandweer in. Daarnaast is Plan Beveiligingstechniek 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw beveiligingsinstallatie en kunnen wij met uw toestemming op afstand inloggen in het systeem om mee te kijken voor een passende oplossing.

Deze permanente 24/7 bereikbaarheid wordt u aangeboden doormiddel van onze service contracten die u bij ons kunt afsluiten.

Plan beveiligingstechniek, contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Bent u ervan overtuigd dat ons inbraakbeveiligingsbedrijf de oplossing kan bieden om u en uw omgeving te beveiligen, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij adviseren u graag!
Samenwerken wij aan een veilig gevoel voor u en uw omgeving, partners met Elektricien Hilversum.

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging