Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Camerabeveiliging

Uw partner in veiligheid

Plan Beveiliging beveiligingsbedrijf Blaricum, uw veiligheid is onze prioriteit 

U kan er niet omheen, de criminaliteit stijgt en bijgevolg ook de kans op ongewenst bezoek bij u thuis of in uw kantoorgebouw. Omdat u zich daar zo goed mogelijk wil tegen kunnen beschermen, overlopen wij hier voor u de mogelijkheden. 

Onderzoek wijst uit dat criminelen veelal voor de gemakkelijkste weg kiezen en door het beveiligen van uw pand kan u ervoor zorgen dat deze afgeschrikt worden en hun pogingen staken. Het komt er dus op aan het hen zo moeilijk mogelijk te maken en dat is nu net waar wij voluit voor gaan. Iedere verijdelde inbraakpoging is voor ons een overwinning. 

 

Plan Beveilingingstechniek, uw huis beveiligen 

Om uw huis te beveiligen gaan wij van Plan Beveiliging Beveiligingsbedrijf Blaricum tot het uiterste om u een veilige gevoel te kunnen geven. Of er nu iemand in de woning aanwezig is of niet, een inbraak laat altijd een traumatische indruk na die lange tijd na de feiten nog blijft doorwegen. En net dit willen wij voor u vermijden. Net als u willen wij een veilige omgeving creëren voor u en uw naasten, want dit is uiteindelijk wat een thuis moet zijn. 

Door onze gedegen opleiding zijn wij perfect op de hoogte van de modernste en meest efficiënte manieren om de risico’s op een inbraak zoveel mogelijk te herleiden. Hiervoor maken wij gebruik van camera beveiliging, elektronische beveiliging en een 24 uurs beveilings service. Door de combinatie van deze middelen kunnen allerhande situaties opgemerkt worden en kan er onmiddellijk gepast gereageerd worden door de meldkamer. Geen enkele gebeurtenis blijft onopgemerkt en net dat zal u het veilige gevoel bieden waar u recht op hebt.

Uw huis beveiligen is onze specialiteit. 

 

Plan Beveilingingstechniek, uw kantoorgebouw met een gerust gemoed verlaten 

Veelal gedurende de avonduren en tijdens het weekend is er niemand aanwezig in uw kantoorgebouw en dit zijn nu net de momenten waarop uw pand extra gevoelig is voor inbraak. Door middel van camera beveiliging en elektronische beveiliging kan de 24 uurs beveilings service ervoor zorgen dat verdachte situaties ondanks de afwezigheid van medewerkers of uzelf tijdig opgemerkt worden en er gepast gereageerd kan worden. Door op het moment van de gebeurtenissen zelf te kunnen reageren, vergroot u ook de kans dat daders kunnen gevat worden. Niemand heeft er immers nog wat aan om op maandagmorgen vast te stellen dat er op vrijdagnacht werd ingebroken. 

Geconfronteerd worden met een inbraak in uw kantoorgebouw kan verstrekkende gevolgen hebben, denkt u maar aan diefstal van duur materiaal, ontvreemding van bedrijfsgevoelige documenten, schade en vandalisme aan uw pand en dergelijke meer. Tegen al deze risico’s willen wij u helpen met een hoogstaande en kwalitatieve beveiliging. 

 

Beveiligingsbedrijf Blaricum, onze werkwijze 

Of het nu gaat om een huis of een kantoorgebouw, wij staan telkens garant voor een persoonlijke service op maat van uw wensen en verlangens. 

Om een kwalitatief veiligheidsplan op te maken moeten wij op de hoogte zijn van alle mogelijke risico’s en moeten wij het te beveiligen pand volledig kennen. Hiervoor komt één van onze specialisten bij u langs, hij zal uw pand volledig in kaart brengen zodat van hieruit verder kan gewerkt worden. 

Door het aanbrengen van camera’s, sensoren en andere technologische middelen gaan wij alle toegangspunten gaan beveiligen. Dit om ervoor te zorgen dat iedere verdachte situatie onmiddellijk kan waargenomen worden.
Alle middelen staan rechtstreeks in verbinding met onze meldkamer waar de klok rond permanentie aanwezig is om onmiddellijk tot actie te kunnen overgaan indien nodig. De meldkamer beschikt over draaiboeken om adequaat te kunnen reageren in alle omstandigheden en om indien nodig zou zijn bijstand te vragen aan de bevoegde diensten zoals bijvoorbeeld bewaking, politie, brandweer of medische diensten. Uiteraard wordt u bij elke stap die ondernomen wordt betrokken en wordt u nauwgezet op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. 

Eens alles geïnstalleerd en actief is, zorgen wij ook voor de verdere opvolging langs de technische kant. Zo zullen alle beschermingsmiddelen periodiek getest, gekeurd en onderhouden worden om een perfecte werking te garanderen. 

Uiteraard wordt u bij iedere stap van het proces nauw betrokken en is het uiteindelijk u die de eindbeslissingen neemt. Wij reiken u enkel alle adviezen en mogelijkheden aan vanuit onze kennis en ervaring maar het staat u geheel vrij hier veranderingen aan te willen zien. U moet zich goed voelen bij uw beveiliging, daar gaat het ons om en daar werken wij ook naartoe.

 

Plan Beveilingingstechniek, ons team van specialisten 

Voor iedere stap in het beveiligen van uw eigendom hebben wij de beste specialisten in huis. Al onze medewerkers hebben een hoogstaande opleiding genoten en volgen permanent bijscholingen om steeds up to date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen, methodes en middelen. Omdat het beveiligen van een pand een secuur gegeven is, werken onze verschillende specialisten samen, elk binnen hun discipline, wat ertoe leidt dat een maximum aan kennis en ervaring samen gebracht wordt voor een perfect resultaat. 

Om het geheel voor u overzichtelijk te houden, wordt één van onze mensen uw persoonlijk aanspreekpunt waar u steeds terecht kan met uw vragen of bezorgdheden. 

Plan Beveiliging Beveiligingsbedrijf Blaricum, graag tot uw dienst 
Wilt u graag uw huis of kantoorgebouw beveiligen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Graag kijken wij samen met u hoe we dit kunnen realiseren aan de hand van een vrijblijvende offerte. 

Hebt u nog vragen of wil u meer informatie over onze verschillende diensten? Wij stellen ons graag verder aan u voor tijdens een persoonlijk gesprek.

Neem Contact op

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging