Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Huis beveiligen

Uw partner in veiligheid

 Een goede beveiliging huis is net zo belangrijk als een comfortabel huis

Wie een eigen huis heeft of een woning huurt, wil natuurlijk niet alleen comfortabel maar zeker ook veilig en vertrouwd kunnen wonen. U kunt nog zo mooi wonen in een natuurlijke omgeving en in een grote villa of woning in Het Gooi, maar als u geen gevoel van veiligheid heeft vallen die voordelen helemaal weg. Een goede beveiliging huis is dan ook cruciaal. Dit geldt met name voor de regio ‘t Gooi, omdat in dit gebied relatief veel woninginbraken en overvallen voorkomen. De verklaring voor het relatief hoge criminaliteitscijfer in Het Gooi is eenvoudig. Het beeld van Het Gooi i dat hier vooral veel rijke mensen wonen in luxueuze woningen. Deels klopt dit beeld natuurlijk. Het gevolg is dat veel particulieren kiezen voor een optimale beveiliging huis en, geheel terecht, ervoor kiezen om het huis beveiligen te laten door het aanbrengen van elektronische beveiliging, zoals camera beveiliging of bewegingsmelders, zodat de woning goed beveiligd en beschermd is tegen mensen die u buiten de poort wilt houden. Steeds meer woningeigenaren en ook bedrijven schakelen voor een effectieve en voordelige beveiliging huis het bedrijf Plan Beveilingingstechniek, een ervaren beveiligingsbedrijf Blaricum dat van het huis beveiligen zijn expertise heeft gemaakt. Onze aanpak van de beveiliging huis wordt gekenmerkt door een perfecte service op maat, met een 24 uurs beveilings service die in Nederland zijn gelijke niet kent! Maar wie kiest voor de klasse en service Plan Beveilingingstechniek profiteert van nog meer voordelen die dit beveiligingsbedrijf Blaricum woningbezitters te bieden heeft.

De totaalservice van Plan Beveilingingstechniek in Blaricum

 

Ons doel is om onze klanten een volledige service van A tot Z te bieden en een beveiliging huis te realiseren die waterdicht is en onverlaten totaal kansloos laat. Uw veiligheid is, kort gezegd, onze prioriteit! Maar hoe pakt ons security bedrijf deze doelstelling aan? Door u volledig en preventief te ontzorgen van alle veiligheidsaspecten die maat te bedenken zijn. Wij doen dit onder meer door ons te focussen op de volgende aspecten die te maken hebben met veiligheid:

  • Aanleg van supermoderne elektronische beveiliging, die uw bezit en u en uw huisgenoten zo optimaal mogelijk beschermt en beveiligt. Onze veiligheidsmedewerkers laten zich namelijk voortdurend bijscholen en zijn daardoor altijd pico bello op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bewegingsdetectie, hd camera’s, slotensystemen en geluidsdetectie. Onze zeer actuele kennis en expertise gebruiken we om criminelen, zoals inbrekers en mensen met verkeerde bedoelingen, voortdurend een stapje voor te blijven. Ons streven is om net iets sneller en slimmer te zijn dan een doorgewinterde crimineel!
  • De inzet van uiteenlopend technische en elektronische middelen voor een zo hoog mogelijke veiligheidsgarantie in en rond woningen in Het Gooi.
  • Een meldkamer die altijd bereikbaar is en zowel via uw systeem van automatische elektronische beveiliging zoals camera beveiliging, als met een druk op een noodknop een melding krijgt. Onze veiligheidsspecialisten reageren binnen dertig seconden op een eventuele melding en ondernemen dan direct actie. Dit kan inhouden dat onze beveiligers zelfs naar uw woning komen of, maar dat gebeurt slechts heel zelden, zij uw oproep doorzetten naar speciale hulpdiensten als de politiek of ambulance.
  • Een continue service of, anders gezegd, een 24 uurs beveilings service die altijd bereikbaar is en snel ingrijpt als dat nodig is. Wij staan dag en nacht voor u klaar voor een optimale beveiliging huis in Het Gooi.

Periodiek onderhoud is van groot belang

Uw huis beveiligen betekent geen eenmalige handeling, waarna er vervolgens niet meer zou hoeven gebeuren. Een vlekkeloze beveiliging huis kan alleen standhouden als u uw beveiligingssystemen – denk bijvoorbeeld aan uw camera beveiliging of de elektronische beveiliging via bewegingssensors – grondig periodiek gecontroleerd wordt op eventuele mankementen of omissies. De techniek blijft zich immers ontwikkelen en dieven, inbrekers, de georganiseerde misdaad en vandalen zitten in de tussentijd niet stil. Om uw veiligheid blijvend op peil te houden is jaarlijks onderhoud en inspectie een vast onderdeel van het servicepakket van Plan Beveiligingstechniek, uw beveiligingsbedrijf Blaricum. Minstens eenmaal per jaar komt er een medewerker van Plan Beveilingingstechniek bij u thuis langs om een grondig apk uit te voeren. Camera’s, sensoren, elektronische apparatuur, hekwerken en alle bijkomende veiligheidsapparatuur wordt systematisch aan een grondige inspectie onderworpen. Door deze controle weet u zeker of uw beveiligingssysteem nog voldoende werkt en actueel is. Mochten er aanpassingen nodig zijn, vanwege defecten of verbeterde elektronica, dan overlegt onze specialist met u in hoeverre het in uw situatie wenselijk om eventueel aanpassingen aan uw beveiliging te doen, zodat uw huis beveiligen naar een nog hoger level wordt getild. Uiteraard laten we de keuze bij eventuele adviezen volledig aan u: u vraagt, wij draaien en garanderen het door u gewenste niveau van veiligheid in huis en/of op uw erf, in de tuin en op uw perceel.

Meer informatie over onze 24 uurs beveilings service

Een effectieve huisbeveiliging staat of valt met niet alleen met jaarlijkse periodieke keuringen, maar ook met optimale communicatie en bereikbaarheid. Bij Plan Beveiligingstechniek in Blaricum wordt ook aan dit aspect alle aandacht besteed. Zo zorgen wij voor veilige communicatielijnen tussen uw beveiligingsapparatuur cq. uw woning, en onze 24/7 meldkamer. Wat er ook gebeurt, bij Plan Beveiligingtechniek heeft u de garantie dat uw beveiligingsbedrijf altijd, zowel ‘s nachts, overdag als in het weekend, direct bereikbaar is voor hulp en ondersteuning.

Vraag direct meer informatie aan of plan een afspraak in

Ga nu naar onze homepage om meer te lezen over onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van veiligheid in en rond uw woning. Uiteraard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar als u vragen heeft. Online een offerte opvragen is evenmin een probleem, maar als u gesteld bent op persoonlijke aandacht en van contact en advies op maat houdt, maak dan gewoon een afspraak met een van onze accountmanagers. Zij kunnen u van passend advies voorzien, die exact aansluit op uw behoeften en het pand dat u bewoont. En dat is natuurlijk wel zo prettig én veilig!

24 uurs beveilings service

Eén van onze grote troeven is dat wij zorgen voor een service de klok rond. Iemand met slechte bedoelingen werkt immers niet met een vast uurrooster en u kan bijgevolg op ieder moment van de dag of de nacht het slachtoffer worden van een inbraak. Door deze service aan te bieden willen wij u garanderen dat uw huis permanent beveiligd is tegen ongewenst bezoek en dat geen enkele gebeurtenis onopgemerkt voorbij gaat. Door middel van elektronische beveiliging en camera beveiliging geven wij u dag en nacht een gerust gevoel. Uw huis beveiligen is onze kerntaak en daarvoor zetten wij de nieuwste en modernste technieken in.

Operationele meldkamer

Uiteraard heeft het weinig zin uw huis te beveiligen als er geen doorschakeling is naar een meldkamer die gepast reageert op de situatie die zich aandient. Zo wordt bij indicatie van een onveilige situatie vanuit de meldkamer gezorgd voor een gepast optreden, waarbij u bijvoorbeeld kan denken aan het verwittigen van politiediensten en u verwittigen dat er zich mogelijk een ongebruikelijke situatie voordoet. Afhankelijk van wat de camera’s registreren of welke meldingen de sensoren doorgeven, hebben wij een draaiboek van de te doorlopen stappen die nauwgezet en stipt opgevolgd worden. Niets wordt bij ons aan het toeval overgelaten en wij sluiten het dossier pas af als wij een absolute garantie hebben dat de situatie veilig is en de gepaste maatregelen werden genomen. Uiteraard wordt u ook van alle stappen op de hoogte gehouden die wij nemen. Uw huis beveiligen door middel van elektronische beveiliging en camera beveiliging bij beveiligingsbedrijf Blaricum is kiezen voor een optimale service aangepast aan uw behoeften.

Jaarlijks onderhoudscontract

Plan Beveilingingstechniek zorgt ervoor dat uw huis beveiligen steeds op de best mogelijke manier gebeurd en hiervoor hebben wij dan ook een jaarlijks onderhoudscontract voorzien. Dat wil zeggen dat alle middelen jaarlijks door ons team getest worden en wij hiervoor ook een certificaat van onderhoud uitreiken. Uw huis beveiligen moet u een goed gevoel geven en dat kan enkel als u als klant weet dat alles perfect werkt en onderhouden is. Door deze manier van werken kunnen wij u garanderen dat u niet voor verrassingen komt te staan als er zich effectief een gevaarlijke situatie zou voordoen.

Uw huis beveiligen vereist een persoonlijke aanpak

Uw huis beveiligen wordt door iedereen op een verschillende manier opgevat. Daarom kiezen wij er ook bewust voor om voor elke klant een op maat gemaakt beveiligingsplan op te stellen en niet met algemene standaardovereenkomsten te werken. Hiervoor komen wij bij u langs en overlopen wij samen met u wat in onze ogen de beste aanpak is en met welke middelen we dit optimaal kunnen realiseren. Uiteraard ligt de uiteindelijke beslissing nog altijd bij u, wij geven enkel een door onze kennis en ervaring opgedane expertise. Na deze eerste inschatting maken wij voor u een offerte op die duidelijk en transparant is, dus geen kleine lettertjes of verborgen meerkosten. Uw huis beveiligen is een totaalconcept waarbij een optimale veiligheid van de bewoners, het huis en de inboedel onze uiterste prioriteit krijgt. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op en dan zorgen wij voor de service die u verdient, geen enkele moeite is ons teveel hiervoor en wij staan steeds klaar om tot het uiterste te gaan voor de beveiliging van uw huis. Kiezen voor beveiligingsbedrijf Blaricum is kiezen voor kwaliteit en veiligheid.

Neem Contact op

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging