Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Bedrijfspand beveiligen

Bedrijfspand beveiligen

Uw bedrijfspand beveiligen samen met beveiligingsbedrijf Blaricum 
U hebt hard gewerkt om uw eigen bedrijf uit de grond te stampen en wilt het dan ook uiteraard met de best mogelijke zorgen beveiligen. 
Statistieken tonen aan dat de criminaliteitscijfers stijgen en daar vallen zeker ook inbraken in bedrijven onder. Onder meer door een vast stramien van aan- en afwezigheid van mensen en de aanwezigheid van duur materiaal zorgen ervoor dat bedrijven voor criminelen een interessant doelwit zijn. Het is dus zaak om het iemand met slechte bedoelingen zo moeilijk mogelijk te maken om uw pand te kunnen betreden en een buit te scoren. 
Kiezen voor beveiligingsbedrijf Blaricum is kiezen voor een betrouwbare partner op het gebied van inbraak beveiliging. 

Uw bedrijfspand beveiligen met de modernste technieken 
Met ons team van 10 specialisten kunnen wij ervoor zorgen dat u met een gerust gemoed uw pand kan verlaten als het werk erop zit. Door hoogstaande opleiding en permanente bijscholing zijn wij experts in de modernste technieken en methodes inzake inbraak beveiliging. 

Uw bedrijfspand beveiligen, onze werkwijze 

Omdat ieder pand anders is, omdat ieder pand zijn bijzonderheden heeft en omdat ieder bedrijf zijn eigen specifieke risico’s heeft, werken wij steeds met een persoonlijk beveiligingsplan aangepast aan de behoeftes en noden van iedere klant. Omdat iedere klant uniek is en wij een persoonlijke service willen bieden, krijgt u van ons een vaste contactpersoon die samen met u alle stappen zal doorlopen. 
Vooreerst zal er een bedrijfsbezoek gepland worden waarbij één van de specialisten ven Plan Beveilingingstechniek tot in detail uw bedrijfspand op kaart zal zetten. Door middel van sensoren op toegangspunten en gevoelige plaatsen en camera beveiliging kunnen wij onregelmatigheden vaststellen nog voor er een effectieve inbraak zou plaatsvinden. 

Onze 24 uurs beveilings service zorgt ervoor dat uw pand geen enkel moment van de dag of de nacht onbeveiligd achterblijft en dat alle situaties onmiddellijk kunnen geregistreerd worden. Deze 24 uurs beveilings service houdt niet enkel het opvolgen van camera beveiliging en meldingen van de sensoren in, maar ook het ondernemen van concrete stappen bij verdachte omstandigheden. In de meldkamer is permanent een goed opgeleid team aanwezig die in geval zich onregelmatigheden zouden voordoen direct de bevoegde instanties vraagt om tot actie over te gaan. Dit kan gaan om het ter plaatse gaan van een beveiligingsagent of bijstand vragen van politie, brandweer of medische diensten. Geen enkele situatie ontsnapt aan onze aandacht en wij staan garant voor een kwalitatieve opvolging van de gebeurtenissen. Het spreekt voor zich dat de medewerkers van de meldkamer u ook steeds op de hoogte houden van wat er gaande is en wat er ondernomen wordt. 
Beveiliging van uw pand wordt door ons in de ruimste zin van het woord gezien. Waar velen bij het horen van het woord in eerste instantie aan inbraak denken, hebben wij ook oog voor andere gevaarlijke feiten zoals bijvoorbeeld het uitbreken van een brand of het toeslaan van vandalen die voor een enorme schade kunnen zorgen. Uiteraard wordt voor elk van de verschillende gebeurtenissen op de gepaste manier gereageerd om de onregelmatigheid die zich voordoet op een professionele manier te behandelen en ervoor de zorgen dat de toestand genormaliseerd wordt. Voor elk van de mogelijke voorvallen zijn scenario’s voorhanden met de te volgen stappen die heel nauwgezet opgevolgd en uitgevoerd worden. 

Uw bedrijfspand beveiligen is steeds een samenwerking tussen verschillende teams die elk binnen hun specialisatie de beste service kunnen bieden. 

Bedrijfspand beveiligen, een permanente service 

Eenmaal uw bedrijfspand professioneel beveiligd is zorgen wij ook voor de verdere opvolging. Onze specialisten zullen op geregelde tijdstippen uw beveiligingsmiddelen testen, keuren en onderhouden en u daarvan een certificaat bezorgen. Zo bent u er steeds zeker van dat alles naar behoren werkt en dat niets onopgemerkt zal blijven voor onze meldkamer. Een veilig gevoel daar werken wij aan. 

Bedrijfspand beveiligen is niet ons enige doel 

U kan er nu vanop aan dat uw bedrijfspand in veilige handen is maar hebt u er ook al aan gedacht dat uw huis beveiligen ook één van onze opdrachten kan zijn. Net als voor uw bedrijfspand kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw huis beveiligd wordt tegen ongewenst bezoek. Net als voor uw bedrijfspand is het hier ook mogelijk elektronische beveiliging en een alarmsysteem woning te installeren dat u ook thuis een gerust gevoel hebt. Een alarmsysteem woning elektronische beveiliging en professionele opvolging door de meldkamer bieden u dat gevoel dat een thuis moet bieden. Uw huis beveiligen gaat volgens dezelfde principes en kan ook rekenen op onze volle aandacht. 

Uw Bedrijfspand beveiligen of uw huis beveiligen, contacteer ons 

Ongetwijfeld hebt u nog vele vragen over uw concrete situatie of wil u kennis maken met Plan Beveilingingstechniek en zijn specialisten. Wij staan steeds paraat om u met raad en daad verder van dienst te zijn om samen met u uw veiligheid naar een hoger niveau te tillen. Bedrijfspand beveiligen of huis beveiligen, wij doen al het nodige om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. 
Aarzelt u dus niet en contacteer ons vandaag nog met al uw vragen of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Uw Bedrijfspand beveiligen, onze missie

Neem Contact op

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging