Logo plan beveiligingstechniek

Calamiteit melden

25 jaar ervaring in beveiligingstechniek

Alarmsysteem woning

Uw huis beveiligen op een effectieve manier?

 Wij stellen ons graag aan u voor. Ons beveiligingsbedrijf Blaricum beschikt over een team van tien ervaren technici die uw woning of bedrijfspand optimaal kunnen beveiligen met een doeltreffende alarminstallatie. Bij het beveiligen van uw verblijf en bezittingen is het uiteraard belangrijk dat uw privacy en woongenot niet in het geding komen bij het effectief beschermen van uw leefomgeving. Uiteraard kunt u voor het beveiligen van uw woning kiezen voor het zelf aanbrengen van een gekocht alarmsysteem. Het inschakelen van onze experts garandeert een persoonlijk advies betreffende de juiste elektronische beveiliging van uw gezin en verblijf.

Hoe kiest u het juiste alarmsysteem woning?

Bij het laten installeren van een nieuwe alarminstallatie is het aanbrengen van camera beveiliging rondom de toegang van uw woning een goede stap. Toch is een dergelijke alarminstallatie niet afdoende. Ook een tuin, een zwembad, fitnessruimte en uiteraard de kamers in uw woning kunnen uitgerust worden met een doeltreffende elektronische beveiliging. Bent u vaak van huis, of komt u geregeld pas ‘s avonds laat terug naar huis? Dan kunt u tevens gebruik maken van beveiligingsmiddelen als floodlights, bewegingsmelders, extra toegangscodes voor ingangen en glasbreukmelders. Kortom, een alarmsysteem woning kan volledig persoonlijk gemaakt worden. Ons team van Plan Beveilingingstechniek adviseert u graag. Zo kunnen wij een doeltreffende alarminstallatie bieden voor iedere persoonlijke situatie.

De voordelen van onze 24 uurs beveilings service

Uw huis beveiligen is een zaak die u met een gerust hart kan overlaten aan onze experts. Hierbij maken wij het mogelijk om zelf (bijvoorbeeld wanneer u van huis bent) meldingen te ontvangen via uw smartphone of tablet. Tevens biedt het mogelijk om een koppeling te maken tussen uw alarminstallatie en onze 24 uurs beveiligings service. Indien uw alarminstallatie een melding maakt van mogelijk onraad in- of om uw woning of bedrijfspand kan er middels een goede camera beveiliging of vanuit het beveiligingsbedrijf Blaricum een controle worden uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw bezittingen en naasten altijd veilig zijn. Ook wanneer u zelf niet in de buurt bent.

Optimaal gebruik maken van een goede beveiliging

Met de 24 uurs beveilings service kunnen boodschappen vanuit uw alarminstallatie direct automatisch worden doorgegeven aan de meldkamer. Hierbij gaat het om veel meer dan een vermoedelijke inbraak. Ook een ongeval, ziekte of een melding van rookmelders in de woning kunnen direct gesignaleerd worden. Zo wordt een melding via beveiligingsprofielen direct doorgeschakeld naar de politie, brandweer of naar de hulpdiensten. Op alle mogelijke manieren wordt de veiligheid van het pand en mensen gegarandeerd en bewaakt. Dat voelt veilig. Het aanbrengen van een goed alarmsysteem is uitermate geschikt voor ouderen en personen die bijvoorbeeld vanwege handicaps niet goed snel kunnen handelen. Het beschikken over een effectieve bewaking geeft rust en een zeker gevoel.

Effectieve bescherming van de woning of een bedrijfspand

Het beveiligen van een woning of bedrijfspand begint met het creëren van een veilige schil rondom het pand. Hiermee worden toegangen en de begrenzingen van de panden doeltreffend bewaakt. Gaat u slapen of verlaat u het pand na de werkdag? Dan kan de bewaking . van de buitenschil eenvoudig door middel van een sleutel of een code worden ingeschakeld. Door middel van camerabewaking en verlichting kunnen hierbij naar eigen voorkeur extra middelen worden ingezet. Ook uw garage of magazijn kan doeltreffend worden bewaakt. Desgewenst kunnen alarmknoppen worden geïnstalleerd in bepaalde kamers of ruimten. Wilt u op afstand kunnen zien of alles rustig is in huis? Geen probleem. De beelden bekijkt u eenvoudig vanaf uw smartphone of tablet.

Uw huis beveiligen met de beste tips

Naast het laten installeren van een goede beveiligingsinstallatie kunt u bij onze experts tevens terecht voor al uw vragen betreffende een effectieve beveiliging van uw woning. Vaak zit het verbeteren van de veiligheid van uw woning in de kleine dingen. Onze experts weten als geen ander een kritische blik te werpen op de omgeving van uw woning en op de mogelijke kwetsbare punten van uw pand. Zo kan men u voorzien van goede adviezen wat betreft het aanpassen van sloten, ramen, deuren, groen en plaveisel om uw woning.  Kortom, onze medewerkers denken graag met u mee en voorzien u van een gedegen advies en een installatie op maat. Maak kennis met onze service en ons team. Wij staan graag voor u klaar.

Vrijblijvend advies van Plan Beveilingingstechniek

Wilt u graag weten hoe uw woning en uw gezin optimaal veilig kunnen zijn en blijven? Dan kunt u een vrijblijvend advies aanvragen van een van onze technici. Uiteraard staan hierbij uw privacy en specifieke wensen voorop. Wij kunnen een advies op maat samenstellen waarbij u zelf bepaalt welke componenten van het advies u eventueel geïnstalleerd wenst te krijgen. Wilt u wijzigingen aanbrengen of extra codes of sleutels aanvragen voor personen die uw pand of woning mogen betreden? Geen probleem, ons team staat voor u klaar.

De voordelen van het kiezen voor een elektronische alarminstallatie

Het kiezen voor het laten installeren van een doeltreffende installatie houdt in dat u zelf bepaalt op welke manier u het systeem wenst te gebruiken. Uw systeem kan naar wens worden aangepast of uitgebreid. Meldingen van het systeem kunnen rekenen op een registratie en actie vanuit de meldkamer. Een respons van de meldkamer op een dergelijke melding duurt niet langer dan maximaal 29 seconden. De politie, brandweer en andere hulpdiensten zijn snel ter plaatse.

Start nu met het beveiligen van uw woning

Vraag een vrijblijvend advies aan van ons beveiligingsbedrijf Blaricum. Wij kunnen een alarmeringspakket- of alarminstallatie leveren dat exact toegepast is op uw wensen en uiteraard op uw budget. Niets is zo prettig als een veilige omgeving. U kunt rekenen op een vakkundige scan van uw woning en op een offerte die past bij uw unieke wensen wat betreft het verbeteren van de veiligheid van uw pand. Neem contact met ons op, maak kennis met onze experts en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem Contact op

plan beveiligingstechniek Camera beveiliging

Inbraak melden bel onze meldkamer

035 - 30 31 407

24/7 inbraak beveiliging